Resep Panjenengan AI

Simpen lan atur resep favorit sampeyan kanthi gampang nggunakake Chrome Extension sing didhukung AI.

  • 🍲 Simpen resep saka sembarang kaca web kanthi siji klik.
  • 📚 Aran resep sing disimpen dadi koleksi khusus.
  • 🔍 Goleki lan temokake resep sing wis disimpen kanthi gampang.
  • 🆓 Nyoba gratis lan miwiti mbangun buku resep digital sampeyan dina iki.

Sudah ngundhuh ekstension? Masuk

ai image customer womanai image customer manai image customer womanai image customer manai image customer woman
344+Pelanggan Seneng Saklawase

Kaya Ditemtoki

CNN logoBBC logoForbes logoTechCrunch logoThe Guardian logoAsia Times logo

Testimonials

Recipe Saver AI wis nggawe uripku luwih gampang! Aku bisa nyimpen resep apa wae sing ditemokake online mung kanthi siji klik. Iki banget trep lan mbantu aku njaga kabeh resep favoritku supaya teratur.
Emily

Emily

Aku tresna karo prasaja lan efisiènsi ekstensi iki. Ora perlu nyalin lan nempel resep-resep menyang dokumen. Saiki, aku bisa nylametake lan ngekategoriake kanthi cepet. Iki kudu diduweni kanggo sapa wae sing hobi masak.
Preethi

Preethi

Piranti iki apik banget! Aku bisa gampang nyimpen resep saka sembarang situs web lan nemokake ing mengko tanpa gangguan. Iki pancen ngesederhanakake proses masakku lan nggawe ngrencana dhaharan dadi gampang banget.
Jim

Jim