AI për ruajtjen e recetave

Ruani dhe organizojini recetat tuaja të preferuara me lehtësi me ndihmën e zgjerimit tonë të Chrome të dizenjuar nga AI.

  • Ruani recetat nga çdo faqe interneti me një klikim të vetëm.
  • 📚 Organizojini recetat e ruajtura në koleksione të personalizuara.
  • 🔍 Lehtësisht kërkoni dhe gjeni recetat e ruajtura tuaja.
  • 🆓 Provoni falas dhe filloni të ndërtoni sot librin tuaj dixhital të recetave.

E keni shkarkuar tashmë zgjerimin? Identifikimi

ai image customer womanai image customer manai image customer womanai image customer manai image customer woman
344+Kënaqësi për Klientët në Gjithë Botën

Si është parë në

CNN logoBBC logoForbes logoTechCrunch logoThe Guardian logoAsia Times logo

Referencat

Ruajtësi i Recetave AI ka bërë jetën time aq shumë më të lehtë! Mund të ruaj çdo recetë që gjej online me vetëm një klik. Është jashtëzakonisht i përshtatshëm dhe më ndihmon të mbaj të organizuara të gjitha recetat e mia të preferuara.
Emili

Emili

E dua se sa e thjeshtë dhe efikase është kjo zgjerim. Nuk ka më kopjimin dhe ngjyrosjen e recetave në një dokument. Tani, mund t'i ruaj dhe ti kategorizoj ato menjëherë. Është një detyrim për çdo entuziast gatimi.
Preethi

Preethi

Ky mjet është fantastik! Mund të ruaj recetat lehtësisht nga çdo faqe interneti dhe t'i gjej më vonë pa asnjë problem. Ai vërtet ka përmirësuar procesin tim gatimi dhe ka bërë planifikimin e vaktit të vajzës një thjeshtësi.
Jim

Jim