Чувар на рецепти ИИ

Зачувајте и организирајте ги вашите омилени рецепти без напор со нашето проширение за Chrome со вградена вештачка интелигенција.

  • Зачувајте рецепти од било која веб страница со еден клик.
  • 📚 Организирајте ги вашите зачувани рецепти во прилагодени збирки.
  • 🔍 Лесно пребарувајте и најдете ги вашите зачувани рецепти.
  • 🆓 Обидете се бесплатно и започнете да го изградувате вашиот дигитален книга со рецепти денес.

Дали веќе го преземавте додатокот? Најави се

ai image customer womanai image customer manai image customer womanai image customer manai image customer woman
344+Среќни клиенти широм светот

Како што е видено во

CNN logoBBC logoForbes logoTechCrunch logoThe Guardian logoAsia Times logo

Испитувања

Автоматизираниот систем за зачувување на рецепти го опрости мојот живот толку многу! Можам да зачувам било која рецепта што ја најдам онлајн со само еден клик. Неверојатно е удобен и ми помага да ги организирам сите мои омилени рецепти.
Емили

Емили

Сакам како едноставна и ефикасна оваа додаток. Нема повеќе препишување и поставување рецепти во документ. Сега можам одма да ги зачувам и категоризирам моментално. За секој љубител на готвењето, ова е задолжително.
Прити

Прити

Овој алат е фантастичен! Лесно можам да зачувам рецепти од било кој веб-сајт и после да ги најдам без проблем. Вистински ми подобри процесот на готвење и ми го олесни планирањето на оброци.
Џим

Џим